Коледен благотворителен бал 10 декември 2009
в туристически комплекс
“Момина крепост” — Велико Търново

2718 лева бяха събрани на Коледния благотворителен бал на Туристическо дружество "Трапезица1902"
И тази година залата бе препълнена от хора, дошли да засвидетелстват своите съпричастност и желание за дарителство. Политици от общинския съвет, хора на бизнеса, преподаватели от великотърновския университет, учители, а най-многобройна бе групата на туристите от дружеството.
Средствата ще бъдат разпределени за предстоящите инициативи на дружеството – експедицията на алпинистите от 19.01 – 19.02.2010 г. до Андите, чиято цел е изкачването на връх Аконкагуа.
На 17 март 2010 Туристическото дружество не само ще празнува своя рожден ден, но и ще отбележи две важни годишнини – 40 години от създаването на туристически хор "Еделвайс" и 130 години от рождението на видния търновчанин и дългогодишен туристически деец – Леон Филипов.
През май ще се направи тържествена равносметка на работата и постиженията на възстановените преди 10 години ученически туристически клубове към дружеството.
На 13 декември 2007 г. бе възстановена традицията за провеждане на Коледен благотворителен бал. Двама стипендианти, за отлични спортни резултати, - Иван Сираков и Валерия Станева - излъчи управителният съвет на ТД "Трапезица 1902". Останалата част бе изразходена за залесяване на "Ксилифор". Нека припомним, че бяха набрани 2023 лв. от куверти и дарители. За благотворителните традиции на Туристическото дружество можете да прочетете повече тук ...
Фотограф - Деана Робова. Снимките са със запазено авторско право и използването им без разрешението на автора е наказуемо!
Вижте още:
Коледен благотворителенбал 2008 г.
Коледен благотворителен бал 2007
Как посрещаме Коледа и Новата 2008 година
Обновеният туристически комплекс "Момина крепост" в местността Ксилифор - Велико Търново
© All Rights Reserved
   
Webdesign and support Sunstorm studio